Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського

Львівський державний
університет
фізичної культури
імені Івана Боберського

Спеціальності та освітні програми

Організація навчального процесу

Графік навчального процесу

Каталог вибіркових навчальних дисциплін

241 Готельно-ресторанна справа

 

Перелік дисциплін вільного вибору студента для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» на 2020-2021 н. р. 5 курс

Рекомендовані навчальні дисципліни вільного вибору студента на 2020-2021 н.р.

Форма для подання електронної заяви про вибір навчальних дисциплін на 2020-2021 н.р.

Форма для подання електронної заяви спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” РВО “магістр” про вибір навчальних дисциплін на 2021-2022 н.р.

1 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Методика викладання у вищій школі”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Оздоровче харчування”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Інформаційна культура студента” 

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Сучасні концепції гостинності ГРС М”

Презентація 

2 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Міжнародна готельна індустрія”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Ділові та протокольні заходи у готельно-ресторанній справі”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Організація СПА та Велнес індустрії”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю

Презентація

3 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Крафтові технології”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Технологія продуктів функціонального харчування”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Організація роботи фромажера”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни“Revenue менеджмент”

Презентація

Прокрутка до верху