Навчальний процес факультету туризму
Спеціальності та освітні програми
073 Менеджмент Денна форма навчання
Бакалавр, 073 менеджмент, 2020
Бакалавр, 073 менеджмент, 2019
Бакалавр, 073 менеджмент, 2018
Бакалавр, 073 менеджмент, 2017
073 Менеджмент Заочна форма навчання
Бакалавр, 073 менеджмент, 2020
Бакалавр, 073 менеджмент, 2019
Бакалавр, 073 менеджмент, 2018
Бакалавр, 073 менеджмент, 2017
241 Готельно-ресторанна справа Денна форма навчання
Бакалавр, 241 готельно-ресторанна справа, 2019
Бакалавр, 241 готельно-ресторанна справа, 2020
Магістр, 241 готельно-ресторанна справа, 2020
241 Готельно-ресторанна справа Заочна форма навчання
Організація навчального процесу
Графік навчального процесу
Каталог вибіркових навчальних дисциплін
Анкети для вибору передбаченого освітньою програмою обсягу вибіркових дисциплін
2 курс 1 семестр 2021-2022 н.р. – вибіркові дисципліни
2 курс 2 семестр 2021-2022 н.р. – вибіркові дисципліни
3 курс 1 семестр 2021-2022 н.р. – вибіркові дисципліни
3 курс 2 семестр 2021-2022 н.р. – вибіркові дисципліни
4 курс 1 семестр 2021-2022 н.р. – вибіркові дисципліни
4 курс 2 семестр 2021-2022 н.р. – вибіркові дисципліни
Магістри 1 курс 1 семестр 2021-2022 н.р. – вибіркові дисципліни
Магістри 1 курс 2 семестр 2021-2022 н.р. – вибіркові дисципліни
Магістри 2 курс 1 семестр 2021-2022 н.р. – вибіркові дисципліни
Рекомендовані навчальні дисципліни вільного вибору студента на 2020-2021 н.р.
Форма для подання електронної заяви про вибір навчальних дисциплін на 2020-2021 н.р.
1 семестр
Силабус навчальної дисципліни “Методика викладання у вищій школі”
Силабус навчальної дисципліни “Оздоровче харчування”
Силабус навчальної дисципліни “Інформаційна культура студента”
Силабус навчальної дисципліни “Сучасні концепції гостинності ГРС М”
2 семестр
Силабус навчальної дисципліни “Міжнародна готельна індустрія”
Силабус навчальної дисципліни “Ділові та протокольні заходи у готельно-ресторанній справі”
Силабус навчальної дисципліни “Організація СПА та Велнес індустрії”
Силабус навчальної дисципліни “Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві”
Силабус навчальної дисципліни Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю
3 семестр
Силабус навчальної дисципліни “Крафтові технології”
Силабус навчальної дисципліни “Технологія продуктів функціонального харчування”
Силабус навчальної дисципліни “Організація роботи фромажера”
Силабус навчальної дисципліни “Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу”