У вишуканій атмосфері Ресторації Боїмів відбулася справжня гастрономічна подія – прем’єрна гастровечеря, що об’єднала кулінарне мистецтво та винну культуру.
Зірками вечора стали Марта та Андрій Карпови – молоді сомельєри та випускники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ЛДУФК імені Івана Боберського. Вони вперше представили публіці п’ять благородних вин від Big Wines, кожне з яких було майстерно поєднане з авторськими стравами, створеними спеціально до цієї події.
Цей вечір став справжньою сенсуальною подорожжю для гурманів: від традиційних карпатських мотивів – до їх сучасного прочитання в смакових поєднаннях. Кожна страва, кожен келих – це історія, що розповідала про дух і характер Карпатського краю.
Гастровечеря стала знаковою подією у гастрономічному житті Львова й водночас – яскравим стартом професійного шляху молодих сомельєрів.
Ми пишаємося нашими випускниками та щиро дякуємо за запрошення!
Адже сфера гостинності – це про чутливість до деталей, про здатність творити тренди, надихати та дивувати гостей з перших хвилин!
Запрошуємо приєднатись до офіційних сторінок нашого Університету в соціальних мережах!