16 вересня 2025 року студенти 3 курсу спеціальності J2 «Готельно-ресторанно справа та кейтеринг» та доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу Іжевська Орися провели практичне заняття «Технологічний процес приготування каш та гарнірів з крупи» відповідно до робочої програми.
Студенти проаналізували види гарнірів та каш різних регіонів України, а також поширені круп’яні гарніри народів світу.
Для діагностики технологічного процесу теплової обробки круп, студенти приготували рис відкидним способом і в наступному етапі практичної, використали даний рис для приготування суші.
На практичну було запрошено професійну дегустаторку Favorite Food&Drinks завідувачку кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професорку Паску Марію та доцентку вказаної кафедри Теслю Ольгу, які високо оцінили смакові якості приготовлених студентами різних видів суші та високий професіоналізм у підготовці продуктів до виробництва готової продукції.
Разом до Перемоги та дякуємо ЗСУ за можливість навчатися офлайн.
Запрошуємо приєднатись до офіційних сторінок нашого Університету в соціальних мережах!