Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського

Технологічний процес приготування каш та гарнірів з крупи – практичне заняття в реаліях!

16 вересня 2025 року студенти 3 курсу спеціальності J2 «Готельно-ресторанно справа та кейтеринг» та доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу Іжевська Орися провели практичне заняття «Технологічний процес приготування каш та гарнірів з крупи» відповідно до робочої програми.

Студенти проаналізували види гарнірів та каш різних регіонів України, а також поширені круп’яні гарніри народів світу.

Для діагностики технологічного процесу теплової обробки круп, студенти приготували рис відкидним способом і в наступному етапі практичної, використали даний рис для приготування суші.

На практичну було запрошено професійну дегустаторку Favorite Food&Drinks завідувачку кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професорку Паску Марію та доцентку вказаної кафедри Теслю Ольгу, які високо оцінили смакові якості приготовлених студентами різних видів суші та високий професіоналізм у підготовці продуктів до виробництва готової продукції.

Разом до Перемоги та дякуємо ЗСУ за можливість навчатися офлайн.


Запрошуємо приєднатись до офіційних сторінок нашого Університету в соціальних мережах!

Instagram | Facebook | Telegram | TikTok | YouTube | Twitch

Прокрутка до верху