Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського

LDUFK_New_Logo
Львівський державний
університет
фізичної культури
імені Івана Боберського

Освітні програми

Другий (магістерський) рівень

  • Lorem ipsum dolor sit amet

Публічне обговорення ОП

Ваші пропозиції просимо надсилати на адресу:

 maria_pas@ldufk.edu.ua

Навчальні плани

Заочна форма навчання

Бакалавр

  • Lorem ipsum dolor sit amet

Магістр

  • Lorem ipsum dolor sit amet

Силабуси навчальних дисциплін

Силабуси обов’язкові компоненти

1 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Ділова іноземна мова”

Силабус навчальної дисципліни „Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі”

Силабус навчальної дисципліни “Державне управління в сфері обслуговування і спорту ГРС”

Силабус навчальної дисципліни “Методологія і організація наукових досліджень”

Силабус навчальної дисципліни “Інтелектуальна власність”

Силабус навчальної дисцтпліни “Стратегічний менеджмент і маркетинг”

2 семестр

Силабус навчального курсу «Сервісологія»

Силабус навчальної дисципліни “Психологія управління та конфліктологія ГРС (магістр)”

Силабус навчальної дисципліни “Туризмологія”

Силабус навчальної дисципліни “Міжнародне право”

Силабус навчальної дисципліни Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту

3 семестр

Силабус навчальної дисципліни «Інновації в готельному господарстві»

Силабус навчальної дисципліни “Іновації індустрії гостинності регіону”

Силабус навчальної дисципліни “Сучасні ресторанні тренди”

Силабуси вибіркових дисциплін

1 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Методика викладання у вищій школі”

Силабус навчальної дисципліни “Оздоровче харчування”

Силабус навчальної дисципліни “Інформаційна культура студента”

Силабус навчальної дисципліни “Інформаційні системи і технології”

Силабус навчальної дисципліни “Сучасні концепції гостинності ГРС М”

2 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Міжнародна готельна індустрія”

Силабус навчальної дисципліни “Ділові та протокольні заходи у готельно-ресторанній справі”

Силабус навчальної дисципліни “Організація СПА та Велнес індустрії”

Силабус навчальної дисципліни “Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві”

Силабус навчальної дисципліни Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю

3 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Крафтові технології”

Силабус навчальної дисципліни “Технологія продуктів функціонального харчування”

Силабус навчальної дисципліни “Організація роботи фромажера”

Силабус навчальної дисципліни “Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу”

Силабус навчальної дисципліни“Revenue менеджмент”

Анкети для вибору передбаченого освітньою програмою обсягу вибіркових дисциплін

2 курс 1 семестр 2024-2025 н.р. – вибіркові дисципліни

2 курс 2 семестр 2024-2025 н.р. – вибіркові дисципліни

3 курс 1 семестр 2024-2025 н.р. – вибіркові дисципліни

3 курс 2 семестр 2024-2025 н.р. – вибіркові дисципліни

4 курс 1 семестр 2024-2025 н.р. – вибіркові дисципліни

4 курс 2 семестр 2024-2025 н.р. – вибіркові дисципліни

Магістри 1 курс 1 семестр 2024-2025 н.р. – вибіркові дисципліни

Магістри 1 курс 2 семестр 2024-2025 н.р. – вибіркові дисципліни

Магістри 2 курс 1 семестр 2024-2025 н.р. – вибіркові дисципліни

Перелік дисциплін вільного вибору студента для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» на 2024-2025 н. р. 5 курс

Рекомендовані навчальні дисципліни вільного вибору студента на 2024-2025 н.р.

Форма для подання електронної заяви про вибір навчальних дисциплін на 2024-2025 н.р.

Форма для поданняелектронної заяви спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” РВО “магістр” про вибір навчальних дисциплін на 2024-2025 н.р.

1 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Методика викладання у вищій школі”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Оздоровче харчування”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Інформаційна культура студента”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Інформаційні системи і технології”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Сучасні концепції гостинності ГРС М”

Презентація

2 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Міжнародна готельна індустрія”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Ділові та протокольні заходи у готельно-ресторанній справі”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Організація СПА та Велнес індустрії”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю

Презентація

3 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Крафтові технології”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Технологія продуктів функціонального харчування”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Організація роботи фромажера”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни“Revenue менеджмент”

Презентація

 

Каталог вибіркових дисциплін

Бакалавр 

Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво

Основи дизайну та інженерної графіки

Етнічні особливості гостинності

Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності

Світовий ринок готельно-ресторанних послуг

Гастрономічний туризм

Географія туризму

Геотуризм

Геотуризм_241_Силабус

Історія туризму

Культурний та етнічний туризм

Лікувально-оздоровчий туризм

Основи туризмознавства

Адаптивний туризм

Організація туристичних подорожей

Релігійний туризм

Сталий розвиток індустрії гостинності

Сільський та екологічний туризм

Транскордонне співробітництво в туризмі

Туристичні ресурси регіону

Туристичні ресурси України

 

Магістр

1 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Методика викладання у вищій школі”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Оздоровче харчування”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Інформаційна культура студента”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Інформаційні системи і технології”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Сучасні концепції гостинності ГРС М”

Презентація

2 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Міжнародна готельна індустрія”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Ділові та протокольні заходи у готельно-ресторанній справі”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Організація СПА та Велнес індустрії”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю

Презентація

3 семестр

Силабус навчальної дисципліни “Крафтові технології”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Технологія продуктів функціонального харчування”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Організація роботи фромажера”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни “Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу”

Презентація

Силабус навчальної дисципліни“Revenue менеджмент”

Презентація

 

Графіки консультацій

Графіки консультацій зі студентами

  • Lorem ipsum dolor sit amet

Графіки консультацій з практиками

  • Lorem ipsum dolor sit amet

Академічний розвиток

Марію Паску відзначено Грамотою Верховної Ради України

Викладачі ЛДУФК – учасники Саміту Прогресильні

Навчальний семінар «Прогресивність в освіті»

Sammit Прогресильних для освітян

Нагородження спікерів

Лекції на тематику здорового харчування

Авторський курс професора Марії Паски “Здорова тарілка”

Заходи за участі кафедри

Вступ 2023

Вступ 2022

Вступ 2021

Теорія і практика поряд (екскурсія)

Відбувся захист звітів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”

Представники кафедри готельно-ресторанного бізнесу ЛДУФК імені Івана Боберського відвідали виставкові зали Львівського історичного музею

Студенти ЛДУФК набули практичних навичок із освітньої компоненти «Основи індустрії гостинності»

У ЛДУФК імені Івана Боберського відбулися заходи, присвячені 20-річчю підготовки фахівців з туризму

Підсумок роботи кафедри готельно-ресторанного бізнесу 2023

Друга міжнародна осіння школа Жана Моне

Крафтові технології та інновації сфери гостинності – це актуально і у тренді (Фото)

Презентація-тренінг «Українська весна у Парижі», від шефа-дипломата Віталія Гуралевича

Благодійні справи від студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”  на Великдень

Міжнародна науково-практична конференція “Стратегічні пріоритети розвитку економіки, менеджменту, сфери обслуговування та права в умовах інтеграційних процесів”

Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка “Соціальна відповідальність як основа іноваційного розвитку бізнесу”

Гостьова лекція Маркування продукції харчової промисловості від стейкхолдерів кафедри ГРБ Лушпак Марти

Міжнародна академічна мобільність. Вища школа Управління і Адміністрації в Ополє (Республіка Польща) та ЛДУФК імені Івана Боберського

Підсумки роботи ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності 06 жовтня 2022 р.

Львівщина туристична в умовах війни: відбулась Міжнародна конференція присвячена індустрії гостинності

IV Міжнародна наукова конференція «Економіко-соціальні відносини в галузі ФК та сфері обслуговування»

У ЛДУФК відбувся науково-практичний семінар «Альтернативний туризм»

«Організація ресторанного господарства»

Зустріч-презентація першокурсників у ALMAMATER 2022

Студенти спеціальності “Готельно-ресторанна справа” впевнено крокують до омріяного фаху

ІІІ Міжнародна науково – практична конференція «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності»

У ЛДУФК відбулася ІІ наукова конференція «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика»

У ЛДУФК завтра відбудеться наукова конференція «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика»

У ЛДУФК відбудеться наукова конференція «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика»

Виробнича практика – основа успішної професфйної діяльності фаівців готельно-рестоаннї справи детальніше

Майстерність комунікації у професійній діяльності сучасного викладача вищої школи  детальніше

Семінар «Школа педмайстерності: освіта як інструмент безперервного професійного розвитку викладача ЗВО» детальніше

Майстер – клас з карвінгу для учнів 11 класу детальніше

Марію Паску нагороджено медаллю імені Святого Володимира

Компанія Reikartz Hotel Group відкриває перспективні можливості для студентів детальніше

ЛДУФК привітав вихованців дитячих будинків Львівщини з Днем Святого Миколая детальніше

Атестація у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи другого (магістерського) рівня детальніше

Викладачі ЛДУФК – учасники конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» детальніше

Засідання ради стейкхолдерів факультету туризму: нові напрями співпраці детальніше

Круглий стіл зі стейкхолдерами факультету туризму (онлайн)  детальніше

Марію Ярошик і Ориславу Графську відзначено Подяками МОН України детальніше

29-го листопада розпочнеться опитування щодо якості освітньої діяльності у ЛДУФК  детальніше

Різдвяна гостинність  детальніше

Дві золоті медалі Орисі Іжевської у номінації «Квіти з цукру»  детальніше

Викладачі ЛДУФК – учасники семінару “Якісна вища освіта: дискусія стейкхолдерів”  детальніше

У ЛДУФК завершилась наукова конференція “Сучвсні тенденції розвитку індустрії гостинності”  детальніше

Розпочала роботу ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності» (день перший – детальніше)

II міжнародна науково-практична конференція (програма)   детальніше

Тренінг для викладачів ТоТ: Training of trainers  детальніше

ЛДУФК – учасник профорієнтаційного фестивалю «Місто професій» (Фото)

Сучасні методи викладання на прикладі дисципліни “Аналіз діяльності підприємств готельно–ресторанного бізнесу” детальніше

Перший акорд навчального року : лекція зустріч з першокурсникваидетальніше

Стейкхолдери кафедри готельно-ресторанного бізнесу: лекція зустріч з першокусниками детальніше

Інтерв”ю для журналу Атена,. Сучасна молодь – соціомобільна, ерудована, енергійна та креативна детальніше

Конкурс «Галицька господиня»” Всеукраїнської організації інвалідів «Українського товариства сліпих» детальніше

Участь у відкритій дистанційній зустрічі з експертною групою щодо акредитації освітньо-наукової програми “Харчові технології” третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти  детальніше

І кожен фініш – це по суті старт. Випуск студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” 2021  детальніше

У ЛДУФК завершилася V Міжнародна наукова конференція «Спорт, освіта, суспільство» детальніше

У ЛДУФК розпочалася V Міжнародна наукова конференція «Спорт, освіта, суспільство»  детальніше

ЛДУФК отримав сертифікат про акредитацію ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Нагороджено грамотами НУХТ  детальніше

Участь викладачів кафедри та ГРС у Всеукраїнській науково-практичній конференціїмолодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-ліття ЛДУФК  детальніше

Перша всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених “Готельно-ресторанний і туристичний бізнес: теорія і практика”  детальніше

Круглий стіл “Силіконова долина менеджменту” детальніше

ЛДУФК відкритий для добрих та благодійних справ”  детальніше

Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів “Інновації,гостинність. туризм, наука, освіта, практика”  детальніше

Марія Паска – у «ТОП-100 успішних жінок Львівщини» детальніше

Науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-ліття ЛДУФК “Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика” детальніше

Благодійний проект “Великодні обійми”  детальніше

Викладачів ЛДУФК відзначено подякою МОН  детальніше

Благодійний проект “Великодні обійми”  детальніше

Зустріч з керівництвом національного агентства із забезпечення якості вищої освіти  детальніше

87-а Міжнародна наукова конференція «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті»  детальніше

Відео підготовки магістрів в умовах спортивної академії “Рух”

Унікальність підготовки магістрів готельно-ресторанної справи в умовах спортивної академії “Рух”  детальніше

ВІдео Практичного заняття у спортивному клубі “Колізей”

Практичне заняття із дисципліни “Сучасні форми готельно ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту” на договірних умовах у спортивному клубі “Колізей”  детальніше

Організація барної справи: навчання на виробництві  детальніше

Катерина Ушакова – другий призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт  детальніше

Участь у відкритій онлайн-зустрічі із експертною групою з акредитації освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти НУХТ  детальніше

Відео практичного заняття зі стейкхолдерами у Гранд готелі

Практичне заняття зі стейкхолдерами у Гранд готелі для магістрів 241 “готельно-ресторанна справа  детальніше

Відео практичного заняття в умовах готелю Гелікон

Практичне заняття в умовах готелю Гелікон  детальніше

Відео зустрічі-презентації голови експертної ради стейкхолдерів Лідії Лукович

Зустріч-презентація голови експертної ради стейкхолдерів Лідії Лукович з магістрами спеціальності 241 готельно-ресторанна справа  детальніше

Академічна мобільність в контексті обговорення ОПП зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа у освітянському середовищі”  детальніше

Лекція-зустріч із стейкхолдером у контексті навчальної дисципліни “Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю”  детальніше

Підсумки засідання комітету ресторанного бізнесу при жіночій діловій палаті України  детальніше

Сучасне бачення стейкхолдерами майбутнього фахівця готельно-ресторанної справи  детальніше

Академічна мобільність у межах співпраці між Херсонським технічним університетом та ЛДУФК імені Івана Боберського  детальніше

Формування soft skils навичок в рамках презентації нових продуктів німецької компанії RATIONAL  детальніше

«Індивідуальна освітня траєкторія студента» міжвузівський семінар в рамках співпраці ТДАТУ ім. Дмитра Моторного та ЛДУФК ім. Івана Боберського  детальніше

Туристичний форум «Нова реальність» детальніше

Майстер – клас “Інновації ресторанного бізнесу детальніше

Онлайн навчання, як нетрадиційна форма сучасної освіти на прикладі платформи MOODL детальніше

Підготовка ресторанного бізнесу до перевірок  детальніше

Міжнародне стажування “Soft Skils”  детальніше

Науковці ЛДУФК – учасники міжнародної конференції “Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології у контексті Євроінтеграції” детальніше

Зустріч-презентація стейкхолдерів та роботодавців  детальніше

ЛДУФК – учасник Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності детальніше

День бармена і ресторатора  детальніше

Виїзна навчально-виробнича конференція у с. Гута (фото) детальніше

Вийшов друком навчально-методичний посібник “Організація готельного господарства” детальніше

Марія Паска лауреат Нагороди Ярослава Мудрого  детальніше

Орися Іжевська здобула найвищу нагороду на чемпіонаті Європи з кондитерського мистецтва детальніше

Всі туристичні маршрути ведуть у ЛДУФК  детальніше

Манлрівка на Чотові скелі  детальніше

Наші студенти вперше взяли участь у II турі Всеукраїгської олімпіади зі спеціальності “Готельно-ресторанна справа”  детальніше

Міжнародна науково-практична конференція 26-27 листопада 2020 р. “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності”  детальніше

 

Прокрутка до верху