Навчальний процес кафедри готельно-ресторанного бізнесу
Освітні програми
Перший (бакалаврський) рівень
Другий (магістерський) рівень
- Lorem ipsum dolor sit amet
PhD доктор філософії
Проект ОП
.
Публічне обговорення ОП
Ваші пропозиції просимо надсилати на адресу:
Навчальні плани
Денна форма навчання
Заочна форма навчання
Бакалавр
- Lorem ipsum dolor sit amet
Магістр
- Lorem ipsum dolor sit amet
Силабуси навчальних дисциплін
Силабуси обов’язкові компоненти
1 семестр
Силабус навчальної дисципліни “Ділова іноземна мова”
Силабус навчальної дисципліни „Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі”
Силабус навчальної дисципліни “Державне управління в сфері обслуговування і спорту ГРС”
Силабус навчальної дисципліни “Методологія і організація наукових досліджень”
Силабус навчальної дисципліни “Інтелектуальна власність”
Силабус навчальної дисцтпліни “Стратегічний менеджмент і маркетинг”
2 семестр
Силабус навчального курсу «Сервісологія»
Силабус навчальної дисципліни “Психологія управління та конфліктологія ГРС (магістр)”
Силабус навчальної дисципліни “Туризмологія”
Силабус навчальної дисципліни “Міжнародне право”
3 семестр
Силабус навчальної дисципліни «Інновації в готельному господарстві»
Силабус навчальної дисципліни “Іновації індустрії гостинності регіону”
Силабуси вибіркових дисциплін
1 семестр
Силабус навчальної дисципліни “Методика викладання у вищій школі”
Силабус навчальної дисципліни “Оздоровче харчування”
Силабус навчальної дисципліни “Інформаційна культура студента”
Силабус навчальної дисципліни “Інформаційні системи і технології”
Силабус навчальної дисципліни “Сучасні концепції гостинності ГРС М”
2 семестр
Силабус навчальної дисципліни “Міжнародна готельна індустрія”
Силабус навчальної дисципліни “Ділові та протокольні заходи у готельно-ресторанній справі”
Силабус навчальної дисципліни “Організація СПА та Велнес індустрії”
Силабус навчальної дисципліни “Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві”
Силабус навчальної дисципліни Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю
3 семестр
Силабус навчальної дисципліни “Крафтові технології”
Силабус навчальної дисципліни “Технологія продуктів функціонального харчування”
Силабус навчальної дисципліни “Організація роботи фромажера”
Силабус навчальної дисципліни “Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу”
Анкети для вибору студентами вибіркових дисциплін
ПУЛ вибіркових дисциплін
РВО "Бакалавр"
- Фізичне виховання (за видами спорту)
- Футбол
- Атлетичні види спорту
- Легка атлетика
- Ігрові види спорту
- Зимові види спорту
- Плавання
- Інформаційна культура студента та академічна доброчесність
- Фізичне виховання (за видами спорту)
- Атлетичні види спорту
- Легка атлетика
- Ігрові види спорту
- Зимові види спорту
- Плавання
- Культура бізнесу
- Історія української культури
- Психологія
- Світова культура та мистецтво
- Історія ФкіС
- Риторика
2 курс 1 семестр
- Фізичне виховання (за видами спорту)
- Атлетичні види спорту
- Легка атлетика
- Ігрові види спорту
- Зимові види спорту
- Плавання
- Основи медичних знань
- Друга іноземна мова (німецька)
- Макро- і мікро- економіка
- Історія економіки та економічної думки
- Історія туризму
- Туристичні ресурси України
- Основи дизайну та інженерна графіка
- Курс-тренінг: «Діловий етикет та корпоративна культура»
- Міжнародні спортивні організації
- Історія ФкіС
- Спортивний туризм
- Фізичне виховання (за видами спорту)
- Атлетичні види спорту
- Легка атлетика
- Ігрові види спорту
- Зимові види спорту
- Плавання
- Друга іноземна мова (німецька)
- Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво
- Мікробіологія
- Психологія
- Цивільний захист
- Державне та регіональне управління
- Регіональна економіка
- Туристичне країнознавство
- Географія туризму
- Економіка праці та СТВ
- Фізичне виховання (за видами спорту)
- (АВС, ЛА, ІВС, ЗВС, плавання)
- Друга іноземна мова (німецька)
- Друга іноземна мова (польська)
- Політологія
- Міжнародні економічні відносини
- Облік і аудит
- Операційний менеджмент
- Економічний ризик та методи його вимірювання
- Маркетинг
- Гастрономічний туризм
- Сільський та екологічний туризм
- ПТСМ
- Лікувально-оздоровчий туризм
- Соціологія
- Фітнес та рекреація
- Фізичне виховання (за видами спорту)
- (АВС, ЛА, ІВС, ЗВС, плавання)
- Фіскальна політика
- Організація туристичних подорожей
- Культурний та етнічний туризм
- Організація праці менеджера
- Рекламний менеджмент
- Релігійний туризм
- Організація роботи сомельє
- ПТСМ
- Менеджмент в спорті
- Управління поведінкою споживачів ГРП
- Іноземна мова
- Планування та контроль на підприємстві
- Менеджмент ЗЕД
- Менеджмент туризму
- Фінанси та бухгалтерський облік у готельно-ресторанному господарстві
- Конкурентоспроможність об’єктів індустрії гостинності
- Ціноутворення
- Геотуризм
- Туроперейтинг
- Страхування та безпека в туризмі
- Правове регулювання туристичної діяльності
- Спортивні споруди та туристичне обладнання
- Етнічні особливості гостинності
- Екстремальний туризм
- Іноземна мова
- Реклама і PR технології у сфері гостинності
- Світовий ринок готельно-ресторанних послуг
- Сталий розвиток індустрії гостинності
- Управління туристичними дестинаціями
- Теорія прийняття управлінських рішень
- Стратегічний менеджмент
- Інноваційно-інвестиційний менеджмент
- Курс-тренінг: «Креативний менеджмент»
- Фінанси та фінанси підприємств
- PR та Інтернетмаркетинг в індустрії гостинності
- Туристичні ресурси регіону
- Транскордонне співробітництво в галузі туризму
- Олімпійський туризм
- Географічні аспекти спортивного туризму
РВО "Магістр"
1 семестр
Силабус навчальної дисципліни “Методика викладання у вищій школі”
Силабус навчальної дисципліни “Оздоровче харчування”
Силабус навчальної дисципліни “Інформаційна культура студента”
Силабус навчальної дисципліни “Інформаційні системи і технології”
Силабус навчальної дисципліни “Сучасні концепції гостинності ГРС М”
2 семестр
Силабус навчальної дисципліни “Міжнародна готельна індустрія”
Силабус навчальної дисципліни “Ділові та протокольні заходи у готельно-ресторанній справі”
Силабус навчальної дисципліни “Організація СПА та Велнес індустрії”
Силабус навчальної дисципліни “Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві”
Силабус навчальної дисципліни Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю
3 семестр
Силабус навчальної дисципліни “Крафтові технології”
Силабус навчальної дисципліни “Технологія продуктів функціонального харчування”
Силабус навчальної дисципліни “Організація роботи фромажера”
Силабус навчальної дисципліни “Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу”
Анкети для вибору передбаченого освітньою програмою обсягу вибіркових дисциплін
Графіки консультацій
Графіки консультацій зі студентами
- Lorem ipsum dolor sit amet
Графіки консультацій з практиками
- Lorem ipsum dolor sit amet
Академічний розвиток
Марію Паску відзначено Грамотою Верховної Ради України
Викладачі ЛДУФК – учасники Саміту Прогресильні
Навчальний семінар «Прогресивність в освіті»
Sammit Прогресильних для освітян
Лекції на тематику здорового харчування
Авторський курс професора Марії Паски “Здорова тарілка”
Заходи за участі кафедри
Вступ 2021
Теорія і практика поряд (екскурсія)
Відбувся захист звітів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”
Студенти ЛДУФК набули практичних навичок із освітньої компоненти «Основи індустрії гостинності»
У ЛДУФК імені Івана Боберського відбулися заходи, присвячені 20-річчю підготовки фахівців з туризму
Підсумок роботи кафедри готельно-ресторанного бізнесу 2023
Друга міжнародна осіння школа Жана Моне
Крафтові технології та інновації сфери гостинності – це актуально і у тренді (Фото)
Презентація-тренінг «Українська весна у Парижі», від шефа-дипломата Віталія Гуралевича
Благодійні справи від студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” на Великдень
У ЛДУФК відбувся науково-практичний семінар «Альтернативний туризм»
«Організація ресторанного господарства»
Зустріч-презентація першокурсників у ALMAMATER 2022
Студенти спеціальності “Готельно-ресторанна справа” впевнено крокують до омріяного фаху
ІІІ Міжнародна науково – практична конференція «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності»
У ЛДУФК відбулася ІІ наукова конференція «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика»
У ЛДУФК відбудеться наукова конференція «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика»
Виробнича практика – основа успішної професфйної діяльності фаівців готельно-рестоаннї справи детальніше
Майстерність комунікації у професійній діяльності сучасного викладача вищої школи детальніше
Семінар «Школа педмайстерності: освіта як інструмент безперервного професійного розвитку викладача ЗВО» детальніше
Майстер – клас з карвінгу для учнів 11 класу детальніше
Марію Паску нагороджено медаллю імені Святого Володимира
Компанія Reikartz Hotel Group відкриває перспективні можливості для студентів детальніше
ЛДУФК привітав вихованців дитячих будинків Львівщини з Днем Святого Миколая детальніше
Атестація у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи другого (магістерського) рівня детальніше
Викладачі ЛДУФК – учасники конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» детальніше
Засідання ради стейкхолдерів факультету туризму: нові напрями співпраці детальніше
Круглий стіл зі стейкхолдерами факультету туризму (онлайн) детальніше
Марію Ярошик і Ориславу Графську відзначено Подяками МОН України детальніше
29-го листопада розпочнеться опитування щодо якості освітньої діяльності у ЛДУФК детальніше
Різдвяна гостинність детальніше
Дві золоті медалі Орисі Іжевської у номінації «Квіти з цукру» детальніше
Викладачі ЛДУФК – учасники семінару “Якісна вища освіта: дискусія стейкхолдерів” детальніше
У ЛДУФК завершилась наукова конференція “Сучвсні тенденції розвитку індустрії гостинності” детальніше
Розпочала роботу ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності» (день перший – детальніше)
II міжнародна науково-практична конференція (програма) детальніше
Тренінг для викладачів ТоТ: Training of trainers детальніше
ЛДУФК – учасник профорієнтаційного фестивалю «Місто професій» (Фото)
Сучасні методи викладання на прикладі дисципліни “Аналіз діяльності підприємств готельно–ресторанного бізнесу” детальніше
Перший акорд навчального року : лекція зустріч з першокурсникваидетальніше
Стейкхолдери кафедри готельно-ресторанного бізнесу: лекція зустріч з першокусниками детальніше
Інтерв”ю для журналу Атена,. Сучасна молодь – соціомобільна, ерудована, енергійна та креативна детальніше
Конкурс «Галицька господиня»” Всеукраїнської організації інвалідів «Українського товариства сліпих» детальніше
Участь у відкритій дистанційній зустрічі з експертною групою щодо акредитації освітньо-наукової програми “Харчові технології” третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти детальніше
І кожен фініш – це по суті старт. Випуск студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” 2021 детальніше
У ЛДУФК завершилася V Міжнародна наукова конференція «Спорт, освіта, суспільство» детальніше
У ЛДУФК розпочалася V Міжнародна наукова конференція «Спорт, освіта, суспільство» детальніше
ЛДУФК отримав сертифікат про акредитацію ОПП «Готельно-ресторанна справа»
Нагороджено грамотами НУХТ детальніше
Участь викладачів кафедри та ГРС у Всеукраїнській науково-практичній конференціїмолодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-ліття ЛДУФК детальніше
Перша всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених “Готельно-ресторанний і туристичний бізнес: теорія і практика” детальніше
Круглий стіл “Силіконова долина менеджменту” детальніше
ЛДУФК відкритий для добрих та благодійних справ” детальніше
Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів “Інновації,гостинність. туризм, наука, освіта, практика” детальніше
Марія Паска – у «ТОП-100 успішних жінок Львівщини» детальніше
Науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів в рамках святкування 75-ліття ЛДУФК “Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика” детальніше
Благодійний проект “Великодні обійми” детальніше
Викладачів ЛДУФК відзначено подякою МОН детальніше
Благодійний проект “Великодні обійми” детальніше
Зустріч з керівництвом національного агентства із забезпечення якості вищої освіти детальніше
87-а Міжнародна наукова конференція «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» детальніше
Відео підготовки магістрів в умовах спортивної академії “Рух”
Унікальність підготовки магістрів готельно-ресторанної справи в умовах спортивної академії “Рух” детальніше
ВІдео Практичного заняття у спортивному клубі “Колізей”
Практичне заняття із дисципліни “Сучасні форми готельно ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту” на договірних умовах у спортивному клубі “Колізей” детальніше
Організація барної справи: навчання на виробництві детальніше
Катерина Ушакова – другий призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт детальніше
Участь у відкритій онлайн-зустрічі із експертною групою з акредитації освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти НУХТ детальніше
Відео практичного заняття зі стейкхолдерами у Гранд готелі
Практичне заняття зі стейкхолдерами у Гранд готелі для магістрів 241 “готельно-ресторанна справа детальніше
Відео практичного заняття в умовах готелю Гелікон
Практичне заняття в умовах готелю Гелікон детальніше
Відео зустрічі-презентації голови експертної ради стейкхолдерів Лідії Лукович
Зустріч-презентація голови експертної ради стейкхолдерів Лідії Лукович з магістрами спеціальності 241 готельно-ресторанна справа детальніше
Академічна мобільність в контексті обговорення ОПП зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа у освітянському середовищі” детальніше
Лекція-зустріч із стейкхолдером у контексті навчальної дисципліни “Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю” детальніше
Підсумки засідання комітету ресторанного бізнесу при жіночій діловій палаті України детальніше
Сучасне бачення стейкхолдерами майбутнього фахівця готельно-ресторанної справи детальніше
Академічна мобільність у межах співпраці між Херсонським технічним університетом та ЛДУФК імені Івана Боберського детальніше
Формування soft skils навичок в рамках презентації нових продуктів німецької компанії RATIONAL детальніше
«Індивідуальна освітня траєкторія студента» міжвузівський семінар в рамках співпраці ТДАТУ ім. Дмитра Моторного та ЛДУФК ім. Івана Боберського детальніше
Туристичний форум «Нова реальність» детальніше
Майстер – клас “Інновації ресторанного бізнесу детальніше
Онлайн навчання, як нетрадиційна форма сучасної освіти на прикладі платформи MOODL детальніше
Підготовка ресторанного бізнесу до перевірок детальніше
Міжнародне стажування “Soft Skils” детальніше
Науковці ЛДУФК – учасники міжнародної конференції “Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології у контексті Євроінтеграції” детальніше
Зустріч-презентація стейкхолдерів та роботодавців детальніше
ЛДУФК – учасник Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності детальніше
День бармена і ресторатора детальніше
Виїзна навчально-виробнича конференція у с. Гута (фото) детальніше
Вийшов друком навчально-методичний посібник “Організація готельного господарства” детальніше
Марія Паска лауреат Нагороди Ярослава Мудрого детальніше
Орися Іжевська здобула найвищу нагороду на чемпіонаті Європи з кондитерського мистецтва детальніше
Всі туристичні маршрути ведуть у ЛДУФК детальніше
Манлрівка на Чотові скелі детальніше
Наші студенти вперше взяли участь у II турі Всеукраїгської олімпіади зі спеціальності “Готельно-ресторанна справа” детальніше
Міжнародна науково-практична конференція 26-27 листопада 2020 р. “Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності” детальніше
Акредитація
РВО Бакалавр
Звіт про результати акредитаційної експертизи освітньої програми
Заява про акредитацію освітньої програми
Відомості про самооцінювання освітньої програми
Рішення за наслідками розгляду акредитаційної справи
Програма роботи експертної групи
Обов”язкові компоненти освітньої програми
Наказ № 804-Е від 12.05.2020 р. “Про призначення експертної групи”
Експертний висновок галузевої експертної ради щодо можливості акредитації освітньої програми